Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έξτρα Ηχώ για το ντέρμπι

Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού "Εξτρα Ηχώ" και μερικές από τις μέσα σελίδες αυτής της σπάνιας έκδοσης για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού "Εξτρα Ηχώ" και μερικές από τις μέσα σελίδες αυτής της σπάνιας έκδοσης για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.
13 Μαρ
2016

Μια σπάνια έκδοση από την εφημερίδα “Αθλητική Ηχώ” είχε κυκλοφορήσει με αφορμή το ντέρμπι ανάμεσα στους δύο “αιωνίους” αντιπάλους στις 26 Ιανουαρίου 1992.

Τα αφιερώματα για τις μάχες του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολλά και μπορεί στα πρώτα χρόνια να κάλυπταν τις σελίδες των εφημερίδων με αναφορές για το παρελθόν, αλλά όσο κυλούσε ο καιρός οι απαιτήσεις ήταν μεγαλύτερες.

Η “Αθλητική Ηχώ” ήταν από τις πρωτοπόρες εφημερίδες στη χώρα μας και από το 1991 είχε ξεκινήσει μια σειρά περιοδικών που συνόδευαν την έκδοση της και το 6ο τεύχος ήταν αφιερωμένο στα παιχνίδια των δύο αιωνίων αντιπάλων.

Μέσα υπήρχαν κείμενα του Γιάννη Διακογιάννη, του Γιώργου Κουσουνέλου, του Γιώργου Παγιωτέλη, του Μιχάλη Τσαπίδη, του Τάκη Ευσταθίου και του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου. Ακόμη μια σελίδα ήταν γεμάτη με γελοιογραφίες του Κώστα Μητρόπουλου για το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.