Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η εποχή του ραδιοφώνου

Οι διαφημίσεις στην εποχή του ραδιοφώνου και η προσέλκυση των φιλάθλων μέσα από τις καταχωρήσεις στις σελίδες των εφημερίδων. Οι διαφημίσεις στην εποχή του ραδιοφώνου και η προσέλκυση των φιλάθλων μέσα από τις καταχωρήσεις στις σελίδες των εφημερίδων.
06 Φεβ
2016

Όταν οι εφημερίδες δημοσίευαν το πρόγραμμα των σταθμών και οι εταιρίες διαφήμιζαν τα σύγχρονα ραδιόφωνα τους που ήταν ιδανικά για τους φιλάθλους.

Τα δημόσια ραδιόφωνα της εποχής εκτός από την αθλητική εκπομπή της Κυριακής που ήταν από τις τρεις μέχρι τις πέντε, είχαν και μια πεντάλεπτη ενημέρωση για το Προ-Πο στις 19:50 και ακόμη ένα πεντάλεπτο στις 20:40 για τα Αθλητικά Νέα

Τα δημόσια ραδιόφωνα της εποχής εκτός από την αθλητική εκπομπή της Κυριακής που ήταν από τις τρεις μέχρι τις πέντε, είχαν και μια πεντάλεπτη ενημέρωση για το Προ-Πο στις 19:50 και ακόμη ένα πεντάλεπτο στις 20:40 για τα Αθλητικά Νέα...

Η τηλεόραση στην Ελλάδα ήρθε στα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του '60 και φυσικά δεν υπήρχαν από την αρχή του μεταδόσεις αγώνων. Το ραδιόφωνο οπότε ήταν το μέσο που μπορούσε να μεταφέρει τον παλμό από τα γήπεδα τις Κυριακές και αυτό δημιουργούσε μια οικονομία που αναζητούσε νέους πελάτες με σλόγκαν που ήταν πρωτότυπα για την εποχή.

Τότε οι προσωπικότητες της εποχής ήταν οι άνθρωποι που περιέγραφαν μέσα από το μικρόφωνο, ενώ η εναλλακτική λύση για να μάθει κανείς το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της ομάδας του ήταν να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση, ή να ενημερωθεί από κάποιον που το παρακολούθησε.

Τα δημόσια ραδιόφωνα της εποχής εκτός από την αθλητική εκπομπή της Κυριακής που ήταν από τις τρεις μέχρι τις πέντε, είχαν και μια πεντάλεπτη ενημέρωση για το Προ-Πο στις 19:50 και ακόμη ένα πεντάλεπτο στις 20:40 για τα Αθλητικά Νέα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2016 12:36